Süper Babaanne Gençlik Günlerine Geri Döndü!

Sıradışı kategorisindeki Süper Babaanne Gençlik Günlerine Geri Döndü! konusu
Süper Babaanne Gençlik Günlerine Geri Döndü!
Avustralya'da yaşayan 50 yaşındaki Ana Reyes egzersiz yapmadan 3 ayda 32 kilo vererek herkesi şaşırttı. 

Kısa zamanda egzersiz yapmadan 32 kilo vermeyi başaran babaanne, gençlik günlerine geri döndü. 5 torunu ve çocuklarıyla fotoğraf çektirdikten sonra kendisini olduğundan daha yaşlı gören babaanne Ana, görüntüsünden rahatsız olduğu için zayıflamak için kendi söz vermiş.  

Torunlarıyla çektirdiği fotoğrafta kendisiyle yüzleşen kadın, kiloları yüzünden sosyalleşemediğini, kıyafet alışverişine çıkmaktan kaçındığını fark etmiş. Değişime beslenme şeklini farklılaştırarak başlamış. Düzensiz öğünler yerine saatli ve daha küçük porsiyonlarla beslenmeye başlamış.

Resim

 Üç ay gibi kısa sürede kilo vermeyi başaran babaanne bikini giymeye başladığını söylüyor ve şöyle devam ediyor sözlerine: "Gerçekten mutluyum, sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da. Bu tamamen hayatımı değiştirdi."

Diyet yapmanın kolay olmadığını belirtmeden geçmiyor. Bu süreçte zorlansa da tartıdaki rakamların geriye gitmesi onu oldukça mutlu etmiş ve bu da kendisini kamçılayan asıl neden olmuş.








Kullanıcı Yorumları

Süper Babaanne Gençlik Günlerine Geri Döndü! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.