ADELE NASIL 20 KİLO VERDİ?

Yabancı Ünlüler kategorisindeki ADELE NASIL 20 KİLO VERDİ? konusu
ADELE NASIL 20 KİLO VERDİ?

ADELE NASIL 20 KİLO VERDİ?

Adele nasıl 20 kilo verdi? Ünlü şarkıcının inanılmaz değişimi görenleri hayrete düşürdü. İngiliz asıllı şarkıcı Adele  sesinin harika olmasıyla,   yazdığı şarkıların güzelliğiyle  gündem olduğu kadar fazla kilolarıyla da hep konuşulmuştur. Onun bu kilolu halini benimsemesini güzellik algısına karşı bir duruş  olduğunu savunanlarda vardır. Ayrıca bu kadar ünlüyken nasıl kendine bunu yapar diyenlerin de sayısı az değildir. Fakat o şimdiye kadar bu tarz yorumlara aldırış etmemiş hatta bir röportajında da ‘’ Ben gözler için değil kulaklar için müzik yapıyorum demiştir.

Peki  ne oldu da Adele bu güne kadar vermediği kiloları bir anda  verme kararı aldı?  Adele eşi  Simon Konecki’den boşandıktan sonra yeni bir hayata adım attı.  Yeni kararlar alan ünlü şarkıcı sağlıklı bir yaşama ‘’Merhaba’’ dedi. Şeker tüketimini azaltan Adele’nin ‘’Lahana Diyeti’’ ile zayıfladığı söyleniyor. 85 kilodan 65 kiloya düşen ünlü şarkıcı harika bir performans gösterdi denilebilir. Adele’nin sağlığını da kazanması onun için endişelenen hayranlarını da rahatlattı denebilir.

  ABD’li rap’çi Drake’in 33’üncü yaş gününde yeni halini ilk  kez paylaştığı  bir gönderiye  "Eskiden ağlıyordum, şimdi terliyorum” yazdı.    Adele’nin artık daha hafif ve neşeli hissettiğini söyleyebiliriz. Bu sözler eskiden çektiği zorluların bir göstergesi aslında kendine değer verdiğin anda hayatta sana değer verir sözlerini unutmamak gerekir. Umarız Adele sağlığını korumaya devam eder ve  bu konuda örnek alınacak birisi olmaya devam eder.




Kullanıcı Yorumları

ADELE NASIL 20 KİLO VERDİ? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.