NUSRET’TEN SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN YENİ BİR AKIM DAHA

Yerli Ünlüler kategorisindeki NUSRET’TEN SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN YENİ BİR AKIM DAHA konusu
NUSRET’TEN SOSYAL MEDYAYI  SALLAYAN YENİ BİR AKIM DAHA

NUSRET’TEN SOSYAL MEDYAYI  SALLAYAN YENİ BİR AKIM DAHA

Dünya çapında ünlü sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe yeni bir payşımla daha sosyal medyanın gündemine oturdu. Dünya çapında ünlülerin bile yakın takipçisi olduğu ve saltbeat olarak adlandırdıkları Nusret ‘in  Amerika’da Türkiye’den daha ünlü olduğu biliniyor. Öyleki birçok ünlümüzün gidemeği organizasyonlarda kırmızı halıda gördüğü ilgi görülmeye değer. Sosyal medyayı aktif kullanan ve kendine  has tarzı olan Nusret’in her palaşımı ayrı bir haber oluyor. ‘’Sosyetik kasap’’ olarakda tanınan Nusret  ilk olarak  ete tuz atma videosuyla dünya çapında fenomen olmuştu. Daha sonrasında gelen paylaşımlarında da altın kaplı et,  mezbahada çekilmiş birbirinden ilgi çekici paylaşımları ve Hollywood’un dünyaca ünlü sanatçılarıyla yaptığı paylaşımları  sayesinde gündemden hiç düşmedi.

 

Son  paylaşımı  ABD'nin Miami şehrinde düzenlenen Art Basel Sanat Festivali kapsamında sergilenen  İtalyan sanatçı Maurizo Cattelan’ın  günlerce haberlerden düşmeyen ve sanat eseri olarak adlandırğı duvara koli bandıyla asılmış muz eseri oldu. İtalyan sanatçı  bu eser için 120 bin dolar fiyat istedi ama asıl ilginç olanı ise bu  parayı verip eseri alan birisin çıkması oldu.

 

 

Nusret de buradaki mizahı kaçırmadı ve fenomen paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kendisi de duvara koli bandıyla bantladığı pirzolaya "Only $1,250,000,000 dedi" yazarak paylaştı. Kısa sürede beğeni rekoru kıran paylaşımına dünyaca ünlü şarkıcılar dahi yorum yaptı. 7,2  milyar TL olan pirzolaya alıcı çıkarmı bilinmez ama bu paylaşımın Nusret’in fenomenliğini bir kere daha kanıtladığı aşikar.




Kullanıcı Yorumları

NUSRET’TEN SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN YENİ BİR AKIM DAHA konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.