Başak İnsel'den Zayıflama Önerileri
Bana göre zayıflama 3 aşamada tamamlanmalı. Ben yüzlük bir pasta dilimi olarak düşünüyorum...
Başak İnsel'den Zayıflama Önerileri
Bana göre zayıflama 3 aşamada tamamlanmalı. Ben yüzlük bir pasta dilimi olarak düşünüyorum zayıflamayı.
3'e böldüğüm zama %34'ünü karar verme aşaması olarak değerlendiriyorum. Öncelikli olarak bireyin karar vermesi kendisinin istemesi gerekiyor. Bir başkasının istemesi ile veya diyetisyenin baskısıyla bu iş gerçekleşmez. Öncelikli olarak bireyin kararlı bir şekilde gelmesi lazım diyetisyene ve beklentisini sunması lazım ardından 2.
aşama olan bizim zayıflama sürecimiz gerçekleşiyor. Bu süreçte biz öncelik olarak vücut yag ve kas analizi yapıyoruz. Bunun üzerine ben bir süre belirliyorum. Bu süre zarfında 2.
aşama tamamlanıyor ve istediğimiz ideal kiloya ulaşıyoruz. 3. aşamada ise 2. aşama kadar sık sık görüşerek değil fakat 2 ayda bir, 3 ayda bir, daha sonrasında 6 ayda, senede bir, görüşerek kiloyu koruyup korumadığımızı kontrol ediyoruz ve buna ait bir eğitim alıyoruz.Aslında bunu bir diyet programı olarak değil ben sağlıklı beslenme proğramı olarak değerlendiriyorum.
Benim için aynı zamanda diyet yaparken danışan ile diyetisyen uyumu çok önemli bir bu uyumu yakaladıktan sonra zaten başarısız olma imkanı olmadığını düşünüyorum.
.